Lappilainen HetkiPukinKanssa -palvelu tarjoaa laadukkaita ja tilaajalleen personoituja videotervehdyksiä suoraan joulupukilta. Voit tilata perheellesi, ystävillesi tai organisaatiollesi personoidun videotervehdyksen joulupukilta.

Joulupukki videot toimitetaan haluttuna ajankohtana ympäri vuoden ja ne tuotetaan aitona digikäsityönä Suomen Lapissa. Pandemia on vaikuttanut yritystoimintaan, matkustamiseen ja ihmisten arkeen monella tavalla, mutta sen vaikutus näkyy erityisesti myös vuoden tärkeimmässä yhteisessä hetkessä, joulussa. Joulupukki on nyt kuitenkin päättänyt, että joulua ei viruksesta huolimatta peruta, vaan joulumieli tuodaan koteihin ympäri maailmaa, digitaalisena käsityönä tehtynä laadukkaana videona.

Lisätietoja: info@momentwithsanta.com

Hetki jouluPukin kanssa videotervehdykset

 • Personoidut videotervehdykset juuri sinulle
 • Tervehdykset saatavina suomeksi ja englanniksi
 • Sopivat kaikenikäisille – vauvasta vaariin
 • Katso video verkosta tai lataa se koneellesi
 •  Oikea Lapin Joulupukki

Usein kysytyt kysymykset

 • Kuinka pitkä videotervehdys on?

  Videon pituus riippuu siitä, kuinka monelle perheenjäsenelle se on tarkoitettu. Videon pituus on 1.30 minuutista noin 4 minuuttiin.

 • Miten video personoidaan?

  Videota tilatessa voit määritellä mistä asiasta tahdot pukin erityisesti mainitsevan videolla. Voit lisätä tilaustietoihin yksittäisten henkilöiden nimiä ja personoituja tietoja heistä, joiden avulla pukki rakentaa jokaiselle tilaajalle omanlaisensa, uniikin videotervehdyksen.

 • Kauanko video on katsottavissa ja voiko ladata videon itselle?

  Video on katsottavissa tilausjärjestelmässä vuoden ajan. Voit myös ladata videon itsellesi tai lähettää videon eteenpäin. Voi myös jakaa videon sosiaalisessa mediassa.

 • Kuinka nopeasti saan videon tilauksesta?

  Pukki varaa videon toteuttamiseen viisi päivää, jotta personoidun videon tekeminen varmasti onnistuu.

 • Mistä tiedän että olet aito joulupukki?

  Oikea joulupukki asuu meidän kaikkien sydämissämme ja hänen kotipaikkansa on Suomen Lapissa. Hetki pukin kanssa -videotervehdykset tulevat aidosti napapiirin pohjoispuolelta juuri sinulle, yhteisen hetken taikaa täynnä


Jotain vielä erityisempää?

Haluaisitko saada vielä erityisemmän tervehdyksen? Voit hankkia yhden Joulupukin erikoistervehdyksistä joita on tarjolla vain rajallinen määrä. Erikoistervehdys on standardivideota pidempi, joka mahdollistaa useampien personoitujen yksityiskohtien sisällyttämisen sen sisältöön.

Tiedustele

Jaa ystävällesi

Tuo joulun taikaa muillekin ja kerro, kuinka saada viesti itseltään Joulupukilta.